Marketingové konferencie

Pôsobíte v segmente internetového marketingu? Tak iste viete, že pracujete v odvetví, ktoré sa neustále vyvíja a napreduje. Preto sa neoplatí zaspať na vavrínoch, a je nutné sa neustále vzdelávať a ísť s dobou. Jedna z mnohých príležitostí, ako byť informovaný a získať network,  sú práve marketingové konferencie. 

My sme si pre Vás pripravili zoznam najbližších konferencií v období September až November 2022. Nájdete tu konferencie ako na špičke Československej, tak aj svetovej úrovni.

Cena a miesto konania

Ak máte skúsenosť s konferenciami, tak iste viete, že ceny sa vyvíjajú rôzne. Natrafíte na kvalitné konferencie bez plateného vstupu, ale aj na niekoľkodňové konferencie, kde sa vstupné môže vyšplhať aj na viac ako tisíc eúr. 

V zozname nižšie nájdete konferencie z každej cenovej kategórie a z každého kúta Európy. Ak preferujete pohodlie svojho domova, v zozname nájdete aj online konferencie. Preto veríme, že si prídete na to svoje.

September 2022

MeasureCamp Czechia 2022

Measure Camp je digitálna “nekonferencia”, ktorá združuje ľudí z oblasti webovej analytiky, ktorí sa v nej chcú vzdelávať bez toho, aby za to museli platiť stovky eur. MeasureCamp ponúka účastníkom rozmanité diskusie a prednášky v podobe neformálnej konferencie – bezplatne.

Social Day

Konferencia Social Day sa primárne orientuje na vzdelávanie v oblasti sociálnych sietí. Účastníci dostanú prístup k najnovším trendom v oblasti sociálnych médií a majú možnosť priamo komunikovať so zástupcami najväčších platforiem ako Meta, Snapchat, TikTok, Linkedin a mnohými ďalšími.

UXcon

Prvá medzinárodná konferencia vo Viedni, ktorá sa venuje UX dizajnu. Návštevníkom prináša prepojenie európskej a americkej UX scény a venuje sa súčasným trendom v oblasti UX technológií.

Benchmark Conference

Event cielený na SEO, PPC, content marketing a sociálne siete. Združuje množstvo celosvetovo uznávaných odborníkov, ktorí zdieľajú s návštevníkmi svoje poznatky, metódy a techniky využívané v praxi v priebehu jedného dňa. Benchmark Conference je so svojou komornejšou atmosférou určený pre ľudí, ktorí preferujú menšie konferencie.

DMEXCO – Digital Marketing Exposition & Conference

Jednou z najväčších podujatí v oblasti digitálneho marketingu, inovácií a technológií je DMEXCO.  Zastrešuje semináre, workshopy, diskusie a ešte omnoho viac pod jednou strechou. Miesto, kde si každý nadšenec digitálu príde na svoje.

MARKETING
RULEZZ

I keď je Slovensko menší trh, než vyššie spomínané Anglicko, alebo Holandsko, táto konferencia sa rozhodne nenehá zahraničnými zahanbiť. Pod jednou strechou s viac ako 50 spíkerkami a spíkrami, 29 prednáškami a workshopmi a 3 sálami plnými programu si určite prídete na svoje, a nemusíte ani tak ďaleko chodiť. Odohráva sa v srdci Bratislavy v starej tržnici.

Ecommerce Expo

Online obchod patrí medzi jedno z najsilnejších odvetví súčasnosti a konferencia Ecommerce Expo je venovaná práve nemu. Viac ako 250 zástupcov firiem, ktorí majú čo povedať, takmer 10 000 návštevníkov  ktorí sa chcú inšpirovať, a vyše 200 hodín prednášok ktoré stoja za to.

SMX Advanced Europe 2022

To pravé pre pokročilých SEO a PPC špecialistov – konferencia SMX advanced. Dynamický event, nabitý plodnými  diskusiami s profesionálmi, z ktorého si každý návštevník odnesie nové nápady či cenné rady ktoré zúžitkuje v praxi.

Október 2022

1to1 Digital Marketing

Budovanie značky a komunity je to, na čo sa 1to1 Biarritz orientuje. 3 dni plné nových nápadov a inovácií, ktoré hýbu svetom digitlneho marketingu 21. storočia.

Festival of Marketing

1 deň, 80 speakrov a 10 workshopov, ktoré účastníkov Festival of Marketing zasvätia do tajov marketingu, a naučia ako dosahovať ciele efektívnejšie a rýchlejšie vďaka know-how.

AdWorld Experience

Byť súčasťou projektov a hľadať riešenia na skutočné zadania či problémy klientov. Takýto zážitok prináša jediný workshop svojho druhu – AdWorld Experience. Prípadové štúdie, uznávaní odborníci z PPC oblasti a ako bonus skvelé talianske jedlo.

BrightonSEO

BrightonSEO, ako tomu aj názov napovedá sa zameriava na špecialistov zo SEO oblasti. Je to skvelá príležitosť ako diskutovať o pracovných SEO problematikách s ľuďmi z fachu a nadviazať nové kontakty.

Digital Gaggle – The South West Digital Marketing Conference

Inšpirácia a praktické tipy od najväčších kapacít digitálneho marketingu západného sveta.Témy ako SEO, sociálne médiá, CRO, Analytics, UX, stratégie či kreativita budú predmetom Digital Gaggle 2022.

Search Love

Láska k digitálnemu marketingu spája ľudí každoročne na konferencii SearchLove. Event na ktorý milovníci marketingu prichádzajú s prázdnymi zápisníkmi a odchádzajú s rovnakým, avšak plným myšlienok pripravených na realizáciu.

Influencer Marketing Show

Influencer marketing je jedným z top marketingových nástrojov v roku 2022, preto sa niet čomu čudovať, že sa koná udalosť určená výhradne influencer marketingu. Konferencia ponúka najnovšie metódy IM používané vo svete, tipy ako byť v IM efektívnejší či príležitosti spoznať budúceho biznis partnera.

Digital First

Digitálna konferencia plná zástupcov známych firiem, ktoré rezonovali v online svete v roku 2022. Príbehy “zo života”, ktoré  ponúkajú náhľad do skutočného biznisu na nadnárodnej úrovni a pomôžu podnikatelom napredovať.

CMO Summit

Experti z VB, prichádzajúci na CMO Summit zdieľať svoje skúsenosti z oblasti B2C a B2B. Účastníci  tak majú možnosť načerpať cenné poznatky prostredníctvom interaktívneho vzdelávania od tých najlepších.

November 2022

The MarTech Summit

Marketing a technológie, 2 dôležité súčasti dnešnej online sféry, ktoré spája jediné – MartTech Summit v Londýne. Inovatívny 2 dňový  event prinášajúci viac ako 50 speakrov, ktorý na svojom 3. ročníku privíta vyše 200 účastníkov.

Digital Marketing World Forum

Špička medzi konferenciami, pokrývajúca takmer každú oblasť digitálneho sveta: technológie digitálneho marketingu, virtuálnu realitu, umelú inteligenciu, influencer marketing, UX, CX, eCommerce, content marketing, dáta, analytiku. Jedno z najkomplexnejších podujatí, ktoré odporúčame navštíviť každému digitálcovi.

Marketing Technology Expo

Najprestížnejšia udalosť pre B2B v oblasti poskytovania digitálnych produktov. Príbehy a rady lídrov zo spoločností ako Google, HubSpot, Microsoft, LinkedIn, Facebook, Smart Insights, SAP a Shutterstock. Toto všetko prináša Marketing Technology Expo 2022 v Londýne.

Informácie o autorovi článku

Tvorbe web stránok a dizajnu sa aktívne venujem niekoľko rokov, no osamostatniť sa a začať podnikať v tomto odvetví som sa rozhodol až začiatkom roka 2021. Vtedy vznikla spoločnosť Adatelier, a spojil sa kolektív skvelých kreatívnych ľudí, s ktorými je každý projekt zábava a zážitok. Za obdobie môjho pôsobenia v tomto odvetví som sa toho veľa naučil. No žijeme v dobe informačnej a každé digitálne odvetvie sa veľmi rýchlo mení a vyvíja. Preto je dôležité neustále hľadať informácie a vzdelávať sa. Aj preto som sa rozhodol využiť tento blog k posunu informácií ďalším ľuďom.