Marketingové konferencie

Zaujímate sa o digitálny marketing? Tak iste viete, že sa jedná o oblasť, ktorá sa neustále vyvíja a napreduje. Preto je nutné sa neustále vzdelávať a ísť s dobou. Marketingové konferencie sú skvelým miestom pre získanie nových vedomostí, kontaktov a obchodných príležitostí.

Pripravili sme pre Vás zoznam najväčších konferencií v období Máj až November 2023. Nájdete tu konferencie ako na špičke Československej, tak aj svetovej úrovni.

Cena a miesto konania

Ak máte skúsenosť s konferenciami, tak určite viete, že ceny sa vyvíjajú rôzne. Natrafíte na kvalitné konferencie bez plateného vstupu, ale aj na niekoľkodňové konferencie, kde sa vstupné môže vyšplhať aj na viac ako tisíc eúr. 

V zozname nižšie nájdete konferencie z každej cenovej kategórie a z každého kúta Európy. Preto veríme, že si prídete na to svoje.

Apríl 2023

Shop Masters

ShopMasters je stretnutie e-shoperov, ktorý si vzájomne vymieňajú skúsenosti a radia si, jak uspäť v biznise. Príďte si vypočuť reálne príbehy a overené rady úspešných značiek a firiem z e-commerce. Tentokrát sme zameraný na budovanie značky a rozjazd brandingovéj stratégie, ktorá vám pomôže k úspechu 

Máj 2023

ShopTalk Europe

Najväčší, najvplyvnejší a rastúci maloobchodníci a značky v Európe a na celom svete sa stretávajú v Shoptalk Europe, aby získali bezkonkurenčné obchodné spojenia, rozhovory, postrehy a mimoriadne spoločné zážitky, aby spoločne prehodnotili budúcnosť.

Marketing Rulezz

Budovanie značky nie je len o reklame či komunikácii. Je to najmä o pochopení princípov, ako samotná značka funguje. Marketing Rulezz predstaví overené poznatky, ako zlepšiť marketing a ako ho využiť pre rast značiek v týchto turbulentných časoch.

netcomm FORUM

Netcomm Forum je referenčným podujatím pre taliansky digitálny svet, za osemnásť rokov sprevádzalo rozvoj elektronického obchodu, online komunikácie a digitalizácie podnikov. Aké novinky a trendy charakterizujú taliansky a globálny vývoj elektronického obchodu a digitálneho maloobchodu? Ako sa mení správanie spotrebiteľov z hľadiska skúseností a služieb? To sú otázky na ktoré vám odpovedia na netcomm FORUM.

ReShoper

ReShoper prepája majiteľa e-shopov a dodávateľa e-commerce služieb a nástrojov. To najlepšie z  e-commerce v jednom dni. Dozviete sa o aktuálnych výskumoch a dátach, vďaka ktorým váš e-shop porastie.Dve desiatky e-commerce profesionálov, s ktorými sa môžete zadarmo pobaviť o tom, čo trápi váš e-shop .

Internet Retailing Expo

Aká je vaša stratégia elektronického obchodu na rok 2023? Idete bezhlavo, sústredíte sa na zlepšenie zákazníckej cesty alebo viac investujete do personalizácie? Či už hľadáte nových dodávateľov, nové technológie alebo len potrebujete inšpiráciu od predajcov a značiek, deň v IRX vám poskytne všetko, čo potrebujete

Content First

Desiaty jubilejný ročník konferencie Content First sa opäť zameria na to, ako vytvoriť ten najlepší obsah, po ktorom zaručene skočia zákazníci vašej značky aj média . Tešiť sa môžete na inšpiratívne case studies, novinky a trendy v tvorbe contentu aj najzaujímavejšie obsahové formáty a nové technológie. 

Score!

Osobnosti z e-commerce a maloobchodu zaručujú kvalitný prenos vedomostí so vzrušujúcimi panelovými diskusiami a hlavnými prejavmi na hlavnom pódiu. Nechajte sa inšpirovať a získajte pohľad z prvej ruky na nové obchodné modely, digitálnu transformáciu a strategické témy.

Shopware Community Day

Vo svete, ktorý sa točí rýchlejšie a rýchlejšie, vraciame Laser Focus do hry. Nechajte sa inšpirovať vybranými odborníkmi z odvetvia a objavte najnovšie technologické inovácie, dôležitý vývoj na trhu a perspektívne podnikateľské nápady.

Jún 2023

MERGADO Fest

Nenechajte si ujsť jedinečnú atmosféru našej konferencie a stretnite sa s e-commerce odborníkmi. Prídte a poradte sa s inými účastníkmi z českej i slovenskej komunity. Vy si vyberte čo vás najviac zaujíma a vypočujte si vyše 10 rôznych spíkrov z Česka a zahraničia

European Women in Technology

Príďte spolu s viac ako 4 500 podobne zmýšľajúcimi rovesníkmi na najväčšom európskom technologickom podujatí pre ženy. Tu môžete zdieľať svoje ciele, výzvy a hodnoty s ostatnými, ktorí rozumejú vašej ceste. Investovanie do seba ako technologického priekopníka je rozhodujúce, aby ste si udržali náskok a boli tým najlepším vo svojej organizácii, tíme a osobnom živote.

Júl 2023

MeasureCamp Czechia 2023

Measure Camp je digitálna “nekonferencia”, ktorá združuje ľudí z oblasti webovej analytiky, ktorí sa v nej chcú vzdelávať bez toho, aby za to museli platiť stovky eur. MeasureCamp ponúka účastníkom rozmanité diskusie a prednášky v podobe neformálnej konferencie – bezplatne.

September 2023

ShopCamp

ShopCamp je komunitná e-commerce konferencia, ktorá sa dlhodobo podieľa na vzdelávaní českej e-commerce vďaka odborným prednáškam a praktickým workshopom. Umožňuje priateľské stretnutie e-shoperov, odborníkov a e-commerce nadšencov na jednom mieste.

Upterdam E-commerce

Ak sa chceš dozvedieť, kam svet e-commerce smeruje a aké sú novinky v tejto oblasti, nesmieš chýbať na konferencii Upterdam. Je najväčšia svojho druhu na Slovensku a tento rok sa uskutoční 5. ročník, a to 21. septembra v prvom e-commerce meste – v Senci, D1 Center.

ecommerce & digital marketing expo

Objavte najnovšie trendy a učte sa o eCommerce a digitálnom marketingu od tých najlepších. Na rastúcom trhu je ECDM Expo centrom obchodných dohôd medzi návštevníkmi a vystavovateľmi, ale aj medzi vystavovateľmi.

E-Bussines Forum 2023

Významní hráči z oblasti e-commerce a retailu sa s vami podelia o skúsenosti, ako ustáť všetky výkyvy trhu a ako neopakovať chyby , ktorými mnohí sami museli prejsť. Venovať sa budeme ale aj ďalším novým trendom v e-commerce ako sú využitie marketplaces, udržateľné podnikanie a tešiť sa môžete aj na novinky z marketingu, obchodu či logistiky . Príďte sa pripraviť na budúcnosť.

Október 2023

World Usability Congress

World Usability Congress je popredná svetová konferencia expertov a stratégií UX . Pozývame viac ako 40 rečníkov z rôznych odvetví, aby sa podelili o svoje skutočné výzvy v oblasti UX a spolupracovali s našimi účastníkmi na multidisciplinárnych workshopoch.

brightonSEO

Najväčšia konferencia o vyhľadávaní na svete. brightonSEO pomáhajú marketingovým pracovníkom vo vyhľadávaní stretnúť sa, učiť sa a robiť svoju prácu o niečo lepšie

November 2023

Web Summit 2023

Web Summit je organizovaná spoločnosťou z Dublinu v Írsku, ktorá organizuje podujatia po celom svete. V čase veľkej neistoty pre mnohé odvetvia a vlastne aj pre svet samotný, zhromažďujeme politikov, hlavy štátov a zakladateľov a generálnych riaditeľov technologických spoločností a rýchlo rastúcich startupov, aby sme si položili jednoduchú otázku: Kam ďalej?