V roku 2023 sme vyskúšali Shoptet, a inú platformu už nepotrebujeme.

V dnešnej dobe, kedy online obchodovanie dominuje svetu, správny výber platformy pre váš e-shop je pre úspech kľúčový. Medzi mnohými možnosťami sa vyníma Shoptet ako jedna z najlepších voľieb pre svoje výnimočné vlastnosti a funkcionality. 

My sme pre vás zhrnuli kľúčové vlastnosti, prečo sme sa rozhodli využívať shoptet ako hlavnú platformu pre naše ecommerce projekty.

1. Spoľahlivosť a ľahká manipulácia

V dnešnej dobe, kedy online obchodovanie dominuje svetu, správny výber platformy pre váš e-shop je pre úspech kľúčový. Medzi mnohými možnosťami sa vyníma Shoptet ako jedna z najlepších voľieb pre svoje výnimočné vlastnosti a funkcionality.

2. Šablóny s jednoduchým a prehľadným dizajnom

Shoptet ponúka širokú škálu šablón, ktoré dokážeme prispôsobiť podľa vašich potrieb. Nech už potrebujete pridať nové produkty, zmeniť dizajn alebo prispôsobiť kategorický strom novým produktom, Shoptet vám umožňuje flexibilne meniť svoj e-shop bez komplikácií.

3. Vhodné pre začínajúcich eshopárov, ale aj veľkých hráčov

Či už prevádzkujete malý e-shop so základným sortimentom, alebo veľký internetový obchod s tisíckami produktov, Shoptet má vhodné riešenie pre vás. Jeho škála funkcií je navrhnutá tak, aby vyhovovala potrebám rôznych typov obchodov a pomohla vám dosiahnuť maximálny úspech. Vďaka širokej možnosti tarifov, viete prispôsobiť funkcie vaším potrebám. Dôležité je, že narozdiel od iných platforiem, Shoptet nekladie medze úspechu eshopu. V prípade, že vyrastiete najvyšší tarif Enterprise, je tu pre vás Shoptet Premium. Namieru riešenie od Shoptetu, ktoré splní  aj najnáročnejšie potreby.

Ukážka kreatívnej tvorby

4. Bezpečnosť a pravideľné aktualizácie

Bezpečnosť je dôležitá, a v prípade ecommerce riešení, kde prichádzate do styku s citlivými údajmi sa tento aspekt neoplatí podceňovať. Shoptet poskytuje spoľahlivé a bezpečné prostredie pre prevádzkovanie vášho e-shopu. To znamená, že sa nemusíte obávať bezpečnostných hrozieb a môžete sa sústrediť na rast vášho podnikania. Pravideľné aktualizácie zabezpečia, že váš eshop bude vždy aktuálny a bezpečný. V porovnaní s open source systémami, kde jednotlivé pluginy a moduly vyvíjajú tretie strany a zabezpečenie vášho eshopu je v iných rukách, má v tomto Shoptet navrch. 

5. Marketingové nástroje, a XML Feedy

Pre úspešný e-shop je nevyhnutné mať k dispozícii účinné marketingové nástroje a analytické možnosti. Shoptet vám poskytuje nástroje na sledovanie výkonnosti vášho obchodu, a tým vám pomáha lepšie pochopiť správanie zákazníkov a zlepšiť svoje marketingové stratégie.

Zároveň umožňuje napojenie na Google nástroje doslova na jedno kliknutie. Radosť vám iste spraví aj možnosť napojenia na Heureku a Glami vďaka predvytvoreným XML feedom, dostupným priamo v administrácií vášho eshopu. 

6. Import a Export produktov

Predstavte si, že chcete hromadne ku každému produktu pridať do popisu krátky text s odkazom na návod na vašej podstránke. Predstava jednoduchá, ale reliazácia na bežných eshopových systémoch priam náročná. Pokiaľ nechcete upravovať produkt za produktom, a tráviť celé nedeľnajšie dopoludnie otváraním a editovaním produktov Vás riešenie od shoptetu iste poteší. 

Shoptet totižto ponúka možnosť exportovať produkty s vami vybraným atribútom, napríklad v tomto prípade krátkym popisom. Export je v podobe excelovského súboru a vy v tomto súbore jednoduchou formulou pridáte, prípadne zmeníte, čo potrebujete. Súbor uložíte a nahráte naspäť do shoptetu. Zmena, ktorá by vám zabrala celé nedeľnajšie dopoludnie vám trvala menej ako 15 minút.

Záver

V závere môžeme konštatovať, že Shoptet nie je len platforma pre e-shopy, je to partner, ktorý vám pomôže dosiahnuť váš obchodný úspech. Jeho jednoduchosť používania, flexibilita, bezpečnosť a marketingové nástroje robia z neho skvelú voľbu pre každého, kto sa chce pustiť do sveta online obchodovania. 

Informácie o autorovi článku

Tvorbe web stránok a dizajnu sa aktívne venujem niekoľko rokov, no osamostatniť sa a začať podnikať v tomto odvetví som sa rozhodol až začiatkom roka 2021. Vtedy vznikla spoločnosť Adatelier, a spojil sa kolektív skvelých kreatívnych ľudí, s ktorými je každý projekt zábava a zážitok. Za obdobie môjho pôsobenia v tomto odvetví som sa toho veľa naučil. No žijeme v dobe informačnej a každé digitálne odvetvie sa veľmi rýchlo mení a vyvíja. Preto je dôležité neustále hľadať informácie a vzdelávať sa. Aj preto som sa rozhodol využiť tento blog k posunu informácií ďalším ľuďom.